Причината да гласуваме против, а не просто въздържали се,  е

...
Причината да гласуваме против, а не просто въздържали се,  е
Коментари Харесай

Хаджигенов не харесал как се сглобява кабинетът на ИТН

" Причината да гласуваме срещу, а не просто въздържали се,  е механизмът, по който се сглобява държавното управление на ИТН.

Това съобщи в студиото на Нова тв юрист Николай Хаджигенов, един от водачите на партията  " Изправи се, БГ! Ние идваме ", която сподели, че няма да поддържа проектокабинета на " ИТН ".

Хаджигенов разяснява е какво ще прави ИБГНИ, в случай че вероятно се стигне до връчване на трети мандат на тяхната партия.

" Мая Манолова сподели преди седмици, че ще предложи цялото служебно държавно управление. Аз не съм изцяло склонен с нея, бих оставил част от служебното държавно управление - финансово-икономическия екип и Бойко Рашков. Останалата част от държавното управление ще го формираме с Демократична България и Има Такъв Народ ", съобщи Хаджигенов.

Според него обаче е малко евентуално Има Такъв Народ да поддържат това.

" Ако не стане, подготвени сме да отидем на избори ", сподели още той.

На въпрос по какъв начин ще гласоподават от Движение за права и свободи в сряда, Хаджигенов отговори: " Движение за права и свободи са интелигентен политически състезател. Не желая да предсказвам по какъв начин ще постъпят при гласуването в сряда ".

Кой разяснява и слуховете за скрито гласоподаване в пленарна зала:

" Чуват се приказки за скрито гласоподаване, само че ние сме срещу. Това значи някакви тъмни сделки ".

Хаджигенов отхвърли да се е предложил за министър в проектокабинета на Има Такъв Народ.

Относно шестте аргументи, посочени от Слави Трифонов, поради които партиите на митинга би трябвало да поддържат каминета на Има Такъв Народ, които демонстрират съвпадане на общите им политики, Хаджитенов сподели, че първите две точки били измислени от тяхната партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР